RAFFAELO KOKOSOVÝ KOLÁČ
45 min
6
-
•
25 g kokosové mouky
-
•
kokosový cukr
-
•
himalájská sůl
-
•
3 domácí vajíčka
-
•
120 ml mléka
-
•
50 g tvarohu
-
•
1 pl prášku do pečiva
-
•
250 g cizrny z konzervy
-
•
25 g vanilkového proteinu
-
•
50 g Coconut Twisteru
-
•
50 g bílé čokolády
-
•
100 g kokosového krému
-
•
500 ml mléka
-
•
250 g polotučného tvarohu
-
•
50 g vanilkového pudingu
-
•
25 g vanilkového proteinu
POSTUP :
Bielky oddelíme od žĺtkov. Z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh. V druhej miske vyšľaháme žĺtky so kokosovým cukrem do peny, pridáme rozmixovanú cícer, tvaroh a mlieko. Nakoniec pridáme zmes múky, proteínu a prášku do pečiva. Do zmesi zľahka vmiešame sneh z bielka. Stredne husté cesto nalejeme do formy 35×30 na papier na pečenie a pečieme na 180 stupňov asi 25–30 minút. Medzitým si urobíme puding – v troške mlieka rozmixujeme pudingový prášok a proteín, a až potom vlejeme do vriaceho mlieka (aby sa nám nevytvorili hrudky). Povaríme do zhustnutia a pridáme kokosové krém alebo kokosové čipsy (tie sme si predtým rozmixovali v mixéri najemno) a taky čokoládu a COCONUT twister. Do skoro vychladeného pudingu primiešame tvaroh a ešte dosladíme podľa chuti. Koláč rozdelíme na polovicu (po šírke – výsledný koláč má veľkosť polovičného plechu). Polovicu náplne natrieme na spodný korpus, položíme naň druhú časť cesta a zvyšok rozotrieme hore. Koláč necháme odpočívať v chladničke aspoň 3 hodiny. Na ozdobu použijeme strúhaný kokos a ovocie. Dobrú chuť!
Recept by blogerka Ivča IG: ivaness_f
Pre pridanie recenzie sa musíte prihlásiť do svojho účtu. Ak účet nemáte, môžete sa registrovať.
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Veľkonočná bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022
Marhuľové tofu knedle
22.07. 2022