Marhuľové tofu knedle
20 min
2
 
			- 
								
									•
																			 100 g rýžové mouky 100 g rýžové mouky
- 
								
									•
																			 1 pl lísko-ořechového másla 1 pl lísko-ořechového másla
- 
									•
																			 200 g tofu natural 200 g tofu natural
- 
									•
																			 Čerstvé meruňky Čerstvé meruňky
- 
									•
																			 2-3 pl javorového sirupu 2-3 pl javorového sirupu
Do hrnca dáme vodu a necháme zovrieť.Tofu rukami jemne podrvíme, pridáme ryžovú múku, sirup, orechové maslo a vypracujeme kompaktné cesto. Ak je príliš lepivé, pridáme viac múky, aj príliš tuhé, trošku vody.
Rozdelíme na 6 časti a do každej vložíme odkôstkovanú marhuľu. Vytvarujeme knedličky. Vložíme do vriacej vody a varíme 1-2 minúty alebo kým nevyplávajú na vrch.
Medzitym roztopíme maslo, v ktorom následne obalíme knedle.
Na záver ich už iba obalíme v lieskovo-orechovej múke. Môžeme posypať mandľovými lupienkami, poliať zvyšným maslom, pridať sezónne ovocie alebo extra orechové maslo. A podávame!
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pre pridanie recenzie sa musíte prihlásiť do svojho účtu. Ak účet nemáte, môžete sa registrovať.
 Chocolate banana bread
			08.06. 2023
		
		
			Chocolate banana bread
			08.06. 2023
		
	
				
		
	 Veľkonočná bábovka
			03.04. 2023
		
		
			Veľkonočná bábovka
			03.04. 2023
		
	
				
		
	 Nepečený Oreo cheesecake
			09.12. 2022
		
		
			Nepečený Oreo cheesecake
			09.12. 2022
		
	
				
		
	 Marhuľové tofu knedle
			22.07. 2022
		
		
			Marhuľové tofu knedle
			22.07. 2022
		
	
					 
						 
						 
						 
						

 
		 
		 
		