KOKOSOVÁ MLIEČNA RYŽA S MANGOVÝM CHUTNEY

Hodnotenie (0)
Doba prípravy
25 min
Počet porcií
2
Galerie
suruviny na mléčnou rýži
suroviny na chutney
  • agáve sirup
  • 8 lístků máty
  • 1 celé mango
  • štáva z ½ citrónu

Ryžu si poriadne premyjeme vo vode aspoň 3 krát. Umytú ju vložíme do hrnca spolu s mliekom. Počas celého varenie ryžu pravidelne miešame, aby se nám neprihorela. Keď sa mlieko zohreje a ryža postupne začína rásť, pridáme 4 pl kokosového krému LifeLike a varíme dokým sa naša ryža chytí krémovú konzistenciu bez nadbytočného mlieka. Kým varíme našu ryžu, môžeme si pripraviť osviežujúce mangové chutney. Mango očistíme a nakrájame na drobné kocky. 100 g manga oddelíme a následne rozmixujeme v smoothie maker-i so šťavou z ½ citróna. Zvyšné kocky zmiešame s nakrájanou mätou. Vychladnutú ryžu servírujeme do misky s dvoma pl mangovo-citrónového chutney a jednou pl chutney. Ryžu polejeme agáve sirupom a môžeme ochutnávať. Dobrú chuť!

 

Recept by Lucie Randové IG: forkassion

Pre pridanie recenzie sa musíte prihlásiť do svojho účtu. Ak účet nemáte, môžete sa registrovať.

Zpět na recepty