Nepečený Oreo cheesecake
20 min
8 porcí
- • 60 g kokosového oleje
- • 200 g špaldových sušenek
- • 3 pl kešu másla
- • 200 g kešu ořechů
- • 70 ml javorového sirupu
- • 2 pl citrónové šťávy
- • 1/2 čl mleté vanilky
- • Tuhá část kokosového mléka v plechovce
- • 1 pl kukuřičného škrobu
- • 6-8 ks oreo sušenek
- • Lyofilizované ostružiny
- • Sušená moruša
POSTUP
1. Kešu orechy namočíme aspoň na 4 hodiny do vody.
2. Sušienky na základ podrvíme a zmiešame s rozpusteným maslom alebo kokosovým olejom. Natlačíme na spod menšej tortovej formy a dáme do chladničky.
3. Vodu z kešu orechov vylejeme a kešu dáme do mixéra. Pridáme tuhú časť kokosového mlieka, kešu maslo, sirup, škrob, citrónovú šťavu, vanilku a vymixujeme na hladký krém.
4. Ten vylejeme na základ. Do krému poukladáme oreo sušienky a jemne zatlačíme. Pekne uhladíme a dáme na noc do chladničky.
5. Na druhý deň ozdobíme a môžeme podávať.
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pre pridanie recenzie sa musíte prihlásiť do svojho účtu. Ak účet nemáte, môžete sa registrovať.