VEGAN SNICKERS BARS
30 min
6 porcí

-
•
2 pl kokosového oleje
-
•
1/2 hrnku datlí
-
•
1/2 hrnku lískových ořechů
-
•
20 g kakaa
-
•
1/2 hrnku arašídů
-
•
2 pl arašídového másla
-
•
1 a 1/2 hrnku kešu
-
•
3 pl javorového sirupu
-
•
8-10 pl rostlinného mléka
-
•
1 pl arašídového másla
-
•
1 hrnk datlí
-
•
1/4 hrnku vody
-
•
Špetka mleté vanilky
Všetky ingrediencie na základ dáme do mixéra a rozmixujeme. Cesto by malo byt mierne lepkavé.
Následne ho umiestnime na spod formy a zarovnáme. Dáme do mrazničky.Ďalej dáme do mixéra namočené kešu orechy so zvyšnými surovinami na kešu plnku. Mixujeme, kým nevznikne hladký krém.
Krém nalejeme na čokoládový základ a vložíme späť do mrazničky. Na karamel opäť zmiešame všetky potrebné ingrediencie a vymixujeme na konzistenciu datlovej pasty. Natrieme na kešu vrstvu a necháme v mrazničke aspoň 2 hodiny.
Nakoniec už iba roztopíme čokoládu, polejeme ňou karamelovú vrstvu a na vrch posypeme kúsky arašidov.
Dobrou chuť 👌
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pre pridanie recenzie sa musíte prihlásiť do svojho účtu. Ak účet nemáte, môžete sa registrovať.



