VEGAN SNICKERS BARS
30 min
6 porcí
-
•
2 pl kokosového oleje
-
•
1/2 hrnku datlí
-
•
1/2 hrnku lískových ořechů
-
•
20 g kakaa
-
•
1/2 hrnku arašídů
-
•
2 pl arašídového másla
-
•
1 a 1/2 hrnku kešu
-
•
3 pl javorového sirupu
-
•
8-10 pl rostlinného mléka
-
•
1 pl arašídového másla
-
•
1 hrnk datlí
-
•
1/2 čl himalájské soli
-
•
1/4 hrnku vody
-
•
Špetka mleté vanilky
Všetky ingrediencie na základ dáme do mixéra a rozmixujeme. Cesto by malo byt mierne lepkavé.
Následne ho umiestnime na spod formy a zarovnáme. Dáme do mrazničky.Ďalej dáme do mixéra namočené kešu orechy so zvyšnými surovinami na kešu plnku. Mixujeme, kým nevznikne hladký krém.
Krém nalejeme na čokoládový základ a vložíme späť do mrazničky. Na karamel opäť zmiešame všetky potrebné ingrediencie a vymixujeme na konzistenciu datlovej pasty. Natrieme na kešu vrstvu a necháme v mrazničke aspoň 2 hodiny.
Nakoniec už iba roztopíme čokoládu, polejeme ňou karamelovú vrstvu a na vrch posypeme kúsky arašidov.
Dobrou chuť 👌
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pre pridanie recenzie sa musíte prihlásiť do svojho účtu. Ak účet nemáte, môžete sa registrovať.
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Veľkonočná bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022
Marhuľové tofu knedle
22.07. 2022
