BROWNIES Z ČERNÝCH FAZOLÍ

Publikováno:

✍ NA KORPUS POTREBUJEME:

✍ NA KRÉM POTREBUJEME:

Čierne fazuľa si necháme cez noc namočené vo vode. Na druhý deň je uvaríme (približne jeden a pol hodiny). Po uvarení fazuľu vložíme do smoothie makier a pridáme 1 dc vody a jeden celý banán. Zmes dobre rozmixujeme do hladkej kaše. V tento moment si odoberieme 100g fazuľového cesta zmiešame s celým banánom a pridáme 3 lyžice arašidového DELUXE krému . Zmes dobre premiešame, tak aby sa arašidové maslo dostalo do celého krému a banány bol dokonale roztlačený.

Druhú polku fazuľového cestá necháme zatiaľ v miske. Do vedľajšej misky si rozbijeme vajíčka a pridáme štipku soli. Ručným mixérom vyšľaháme do peny. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme 200 g kakaovej hmoty a 50 g kokosového masla. Do čokolády prisypeme škoricu a kakao. Všetko dobre premiešame. Teraz prichádza moment, kedy čisté fazuľové cesto zmiešame s čokoládou, tak aby hmota bola vyvážená – aby celá fazuľová hmota obsahovala čokoládu. Takto pripravené čokoládovo-fazuľové cestíčko ručne zmiešame s vyšľahaným vajíčkom, aby sa všetko spojilo. Rúru rozohrejeme na 170 ° a na plech pomaly vylejeme čokoládové cesto. Navrch lyžičkou pridáme náš fazuľové arašidový krém a pečieme na 170 ° presne 20 minút. Po vychladení môžeme dozdobiť orieškami.

Prajeme príjemné ochutnávanie