BROWNIES Z ČERNÝCH FAZOLÍ
Publikováno:
✍ NA KORPUS POTREBUJEME:
- ✅ 100 g čiernych fazúľ
- ✅ 1 ks banánu
- ✅ trochu vody
- ✅ 200 g kakaovej hmoty
- ✅ himalájska soľ
- ✅ 2 ks domácich vajec
- ✅ 50 g kokosového oleja
- ✅ 2 lyžičky škorice
- ✅ 2 lyžičky kakaa
✍ NA KRÉM POTREBUJEME:
- ✅ 100g rozmixovanách fozolí
- ✅ 1 ks banánu
- ✅ 4 plné lyžice arašidy krém DELUXE
Čierne fazuľa si necháme cez noc namočené vo vode. Na druhý deň je uvaríme (približne jeden a pol hodiny). Po uvarení fazuľu vložíme do smoothie makier a pridáme 1 dc vody a jeden celý banán. Zmes dobre rozmixujeme do hladkej kaše. V tento moment si odoberieme 100g fazuľového cesta zmiešame s celým banánom a pridáme 3 lyžice arašidového DELUXE krému . Zmes dobre premiešame, tak aby sa arašidové maslo dostalo do celého krému a banány bol dokonale roztlačený.
Druhú polku fazuľového cestá necháme zatiaľ v miske. Do vedľajšej misky si rozbijeme vajíčka a pridáme štipku soli. Ručným mixérom vyšľaháme do peny. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme 200 g kakaovej hmoty a 50 g kokosového masla. Do čokolády prisypeme škoricu a kakao. Všetko dobre premiešame. Teraz prichádza moment, kedy čisté fazuľové cesto zmiešame s čokoládou, tak aby hmota bola vyvážená – aby celá fazuľová hmota obsahovala čokoládu. Takto pripravené čokoládovo-fazuľové cestíčko ručne zmiešame s vyšľahaným vajíčkom, aby sa všetko spojilo. Rúru rozohrejeme na 170 ° a na plech pomaly vylejeme čokoládové cesto. Navrch lyžičkou pridáme náš fazuľové arašidový krém a pečieme na 170 ° presne 20 minút. Po vychladení môžeme dozdobiť orieškami.
Prajeme príjemné ochutnávanie