"NUTTELOVA / PRIBINÁČIKOVÝ" NEPEČENÝ DEZERT

✍ BUDEME POTREBOVAŤ:

  • ✅ 1 a štvrť balenie sušienok (zelené bebe 24ks – majú najlepšie zloženie)

„NUTELOVÁ VRSTVA“

„PRIBIŇÁČKOVÁ VRSTVA“

  • ✅ 400g jemného tvarohu
  • ✅ 30g kakaa
  • ✅ 25g čokoládového proteínu (môžeme vynechať)
  • prírodné sladidlo

Asi 200ml mlieka si dáme pomaly variť. V druhej časti mlieka rozmiešame pudingový prášok, kakao a prípadne i proteín – túto zmes pridáme do vriaceho mlieka a povaríme do zahustenia. Stiahneme z platne a pri chladení miešame tak, aby nevznikali hrudy. Do ešte teplého pudingu pridáme nalámanú čokoládu, aby sa roztopila a čokoládový krém. Po zchladnutí zmiešame s tvarohom. Do plechu 20 × 20 cm si naukladáme na spod sušienky. Na prvú vrstvu sušienok si dáme prvý krém a prikryjeme opäť sušienkami. U pribiňáčkové vrstvy si len dôkladne zmiešame všetky suroviny dokopy, osladíme podľa chuti a natrieme na druhú vrstvu sušienok. Vršok ozdobíme nastrúhanou čokoládou. Najlepšie je nechať odstáť v chladničke do druhého dňa – potom sú sušienky krásne mäkké. Skladujeme v chladničke. Dobrú chuť