RAFFAELO KOKOSOVÝ KOLÁČ

Publikováno:

✍NA CESTO BUDEME POTREBOVAŤ:

✍NA KRÉM BUDEME POTREBOVAŤ:

Bielky oddelíme od žĺtkov. Z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh. V druhej miske vyšľaháme žĺtky so sladidlom do peny, pridáme rozmixovanú cícer, tvaroh a mlieko. Nakoniec pridáme zmes múky, proteínu a prášku do pečiva. Do zmesi zľahka vmiešame sneh z bielka. Stredne husté cesto nalejeme do formy 35×30 na papier na pečenie a pečieme na 180 stupňov asi 25–30 minút. Medzitým si urobíme puding – v troške mlieka rozmixujeme pudingový prášok a proteín, a až potom vlejeme do vriaceho mlieka (aby sa nám nevytvorili hrudky). Povaríme do zhustnutia a pridáme kokosové krém alebo kokosové čipsy (tie sme si predtým rozmixovali v mixéri najemno) a taky čokoládu a COCONUT twister. Do skoro vychladeného pudingu primiešame tvaroh a ešte dosladíme podľa chuti. Koláč rozdelíme na polovicu (po šírke – výsledný koláč má veľkosť polovičného plechu). Polovicu náplne natrieme na spodný korpus, položíme naň druhú časť cesta a zvyšok rozotrieme hore. Koláč necháme odpočívať v chladničke aspoň 3 hodiny. Na ozdobu použijeme strúhaný kokos a ovocie. dobrú chuť