Kešu Jamky s mandľovým MASLOM - BEZ CUKRU

  • ✔️Těstíčko je vláčne a sladké a náplň božsky jemná, krémová
  • ✔️Můžete je navyše maškrtiť bez výčitiek, sú bez cukru a bez lepku :)
 
  • Postup:

Do misy si nasypeme mleté ​​kešu orechy, pridáme jedlú sódu, škoricu, soľ a vyškriabané semienka z vanilkového struku. Všetko zmiešame. Kešu maslo si spolu s kokosovým olejom rozohrejeme do tekutej konzistencie, nemalo by byť ale horúce. Pridáme do sypkej zmesi a poriadne premiešame. Vzniknuté cesto dáme na 30 minút do chladničky. Potom z neho tvoríme malé guličky, ktoré skladáme na tácku vyložený papierom na pečenie. Do každej guľôčky urobíme koncom varešky či prstom malý, ale hlbšie jamku. Dáme opäť chladiť na 30 minút do chladničky. Potom už len naplníme po lyžičkách každý jamku mandľovým maslom a ozdobíme rozrezanú, mrazom sušenú brusnicou.

Vychutnávame si a maškrtia :) Dobrú chuť vám praje Barča zpekacku.cz a celý tím Lifelike :)