Čučoriedkový RAW

  • ✔️ Nepečený torta 100% RAW!
  • ✔️ Krém aj cesto s kešu orechy!
  • ✔️ Čučoriedky vytvorí ako krásnu farbu, tak aj skvelú chuť!

✍Recept:

Na spodnú časť torty potrebujeme:

Na krém potrebujeme:

POSTUP:

  • 1. Kešu orechy rozdrvíme na menšie kúsky. Kokosové chipsy môžeme pokrájať na malé kúsočky. Všetky sypké suroviny na cesto zmiešame v miske dohromady.
  • 2. Pridáme tekuté suroviny a znovu dôkladné premiešame, aby sa všetky ingrediencie prepojili.
  • 3. Formu vystelieme papierom na pečenie, alebo potravinárskou fóliou a hmotu vložíme do formy. Tlakom ruky ju rovnomerne zahladíme.
  • 4. Kešu orechy určené na krém necháme pol dňa namočené vo vode.
  • 5. A rozmixujeme spoločne s čučoriedkami, medom a kokosovým olejom. Krém máme hotový.
  • 6. Krém vylejeme na cesto do formy. A odložíme na 3 hodiny do chladničky, aby poriadne stuhnul.
  • 7. Ako si svoj tortu ozdobíte je na vás. Pre inpiraci môžete použiť zvyšok čučoriedok a alebo orechov, ako naše blogerka.

Želáme Vám dobrú chuť :)