THAJSKÉ KUŘE S ARAŠÍDOVÝM DRESINKEM

*** ✍ NA dresingov BUDEME POTREBOVAŤ ***

  • ✅ ¼ šálky arašidového masla
  • ✅ 2 strúčiky cesnaku
  • ✅ 1 pl sezamového oleja
  • ✅ 2 pl sójovej omáčky
  • ✅ 2 článku kokosového cukru
  • ✅ 1 – 2 pl chilli pasty ( podľa toho, ako máte radi ostré jedlo )
  • ✅ 2 pl octu
  • ✅ 2 pl limetkovej šťavy
  • ✅ 6 článku kokosového mlieka ( použila som nízkotučné )
  • ✅ 2 pl vody
  • ✅ ¼ článku himalájskej soli

*** ✍ NA ŠALÁT POTREBUJEME ***

  • ✅ 300 g čerstvej vaječných rezancov
  • ✅ 2 šálky červenej kapusty ( drvené )
  • ✅ 2 šálky bielej kapusty ( drvené )
  • ✅ 2 mrkvy ( jemné nasekané )
  • ✅ ¼ článku himalájskej soli
  • ✅ pór alebo 2 ks šalotky ( jemné nasekané )

*** ✍ na SATA Chick BUDEME POTREBOVAŤ ***

  • ✅ kuracie prsička ( nakrájané na tenké plátky )
  • ✅ 2 článku sladkej sójovej omáčky
  • ✅ 1 pl kokosového oleja
  • ✅ soľ a korenie

Pripravte rezance podľa pokynov na balenie. Vložíme kapustu a mrkvu do misky, pridáme 1/4 lyžičky soli, premiešame a 5–10 minút necháme zľahka zmäknúť. Zmiešajte všetky ingrediencie na kuracieho mäso Sata. Rozohrejte olej na panvici s nepriľnavým povrchom na vysokú teplotu a pridajte kura – smažte 3 minúty do zlatista, vyberieme na tanierik bokom. Kurča necháme zchladnout. Nakoniec zmiešame rezance a zvyšné šalátové ingrediencie s kuracím mäsom a dresingom, a podávame. Dobrú chuť