PIŠKOTOVÝ DEZERT S ČOKOLÁDOVÝM PUDINGEM A TVAROHEM

Publikováno:

✍ NA TESTO BUDEME POTREBOVAŤ:

✍ Pudingová VRSTVA:

✍ Tvarohová VRSTVA:

Ako prvý si dáme variť puding podľa postupu na obale. Do hotového pudingu zamiešame orechové maslo. Na cesto si vyšľaháme vajcia so sladidlom, pridáme kokosový olej, jogurt a opäť premiešame. Nakoniec pridáme všetky suché suroviny a už len na chvíľku premiešame. 2/3 cesta si dáme do plechu na papier na pečenie, do zvyšnej 1/3 cesta zmiešame kakao a vylejeme na svetlé cesto. Navrch cesta pridáme ešte teplý puding. Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov približne 30 minút. Na vychladený koláč natrieme osladený tvaroh zmiešaný s jogurtom a dáme do chladničky na min. 2 hodiny. Vrchná časť dezertu ozdobíme strúhanou čokoládou.
Dobrú chuť